Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Har du tid, har du mulighed

Virksomhederne har mindre at lave, kunderne bliver hjemme, og salget i butikkerne er for nedadgående. Derfor er der mange på arbejdsmarkedet, som har fået ekstra tid, og denne tid kan bruges på uddannelse gennem fjernundervisning på VUC.

Mange på arbejdsmarkedet bliver sendt hjem grundet coronavirus. Vi hører statsministeren bede os om at blive hjemme, og vi må ikke færdes i større grupper end 10 personer.

Det giver muligheden for fjernundervisning, hvor efteruddannelse eller yderligere uddannelse bliver aktuelt.

En opfordring til virksomhederne: Ved at jeres kolleger begynder på et kursus i FVU (forberedende Voksenundervisning) i eksempelvis engelsk eller digital, vil I som virksomhed kunne søge om lønkompensation via SVU. Sådan en løsning vil ikke kun afhjælpe økonomien i virksomheden, men vil også give de pågældende medarbejdere viden og færdigheder i det pågældende fag. Det hele foregår gennem fjernundervisning med VUC.

VUC-sektoren vil derfor opfordre til, at virksomhederne kigger på de efter- og videreuddannelser, som findes, og hvor man kan søge om løntabsgodtgørelse. Undervisningen er VUC fjernundervisning, og derfor er der ingen fare for smitte med coronavirus.

Fjernundervisningen i FVU er gratis, og det eneste, som kræves, er en PC/tablet.

Fjernundervisning, Odense er en god mulighed for dine ansatte, som kan opnå kompentencer, der gavner forretningen og fremtiden. 
Udnyt corona-situationen til noget positivt. Læs mere her!

VUC-sektoren har en række fag som fjernundervisningskurser, men i denne tid har vi fokus på FVU-engelsk og FVU-digital. Tjek www.vuc-erhverv.dk for at få mere information.

For spørgsmål ang. fjernundervisning - kontakt: Michael Fjeldsted, VEU-chef for VUC ERHVERV, 23 99 28 23 / mfj@vuc-erhverv.dk

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.