Den fælles indgang til VUC-sektoren

Om VUC ERHVERV

VUC ERHVERV er ...
Efteruddannelse på arbejdspladsen er en gevinst for både medarbejdere og virksomhed.
VUC ERHVERV er landsdækkende og vi hjælper med at implementere virksomheders kompetenceudviklingsplaner og dermed udvikle medarbejdernes færdigheder og kompetencer. På den måde får medarbejderne bedre forudsætninger for at løse deres arbejdsopgaver i en tid med store forandringer og et arbejdsmarked med fokus på fastholdelse, bevægelse og vækst.

Landsdækkende service
På landsplan tilbyder VUC ERHVERV målrettet fleksibel efteruddannelse og opkvalificering af medarbejderne hos private og offentlige virksomheder.
Et solidt fagligt fundament er en vigtig forudsætning for at få mest muligt ud af efteruddannelseskurser.
Når de grundlæggende kompetencer har mangler, vil det være en hindring for yderligere kompetenceforløb eksempelvis inde for det fagfaglige område. Du kan selvfølgelig forvente samme høje kvalitet, uanset hvilket VUC du kontakter.

VUC ERHVERV er mere end uddannelse

Undervisningen foregår på virksomheden eller hos et af vores 69 uddannelsessteder.

Vores erfaring er, at medarbejdere som forbedrer deres kompetencer, får øget selvværd, bedre trivsel, øget engagement og bliver mere åbne for nye arbejdsopgaver.
Sammen med virksomheder udvikler vi færdigheder og kompetencer som er virksomhedsrettet, og som rækker ind i fremtiden. Kompetencerne giver medarbejderne de bedste forudsætninger for at videreudvikle sig i takt med nye og stigende krav og forventninger.

Med udgangspunkt i virksomhedens kompetenceudviklingsplan tilbyder vi virksomhedsrettede kurser.

Et langt arbejdsliv stiller krav til nye kompetencer og det moderne arbejdsmarked udfordrer medarbejdernes kompetencer, fleksibilitet og forandringsparathed.

VUC ERHVERV er til stede lokalt, men arbejder også sammen regionalt og på landsplan. Det er din garanti for ensartethed og kvalitet .

Kontakt os for et uforpligtende inspirationsmøde om kompetenceudvikling og mulighederne i netop din virksomhed – det betaler sig.

VIDEN TO GO

VIDEN TO GO er VUC-sektorens bidrag til øget konkurrenceevne og mobilitet gennem målrettet voksen- og efteruddannelse.

Læs mere her

Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

VUC ERHVERVS SEKRETARIAT

Michael Fjeldsted

Michael Fjeldsted
VEU-chef
M: 23 99 28 23

Michael har arbejdet med detailhandel, produktion og markedsføring i den private sektor, og har undervisnings- og ledelseserfaring fra erhvervsskole- og gymnasiesektoren.

Find Michael på LinkedIn

Hans-Henrik Jensen

Hans-Henrik Jensen
Chefkonsulent
M: 51 67 12 46

Hans-Henrik har undervisning- og ledelseserfaring fra folkeskole-, erhvervsskole- og gymnasiesektoren, og har stor erfaring i samarbejdet med ministerier, branche-organisationer og arbejdsmarkedets parter.

Find Hans-Henrik på LinkedIn

Dorte Nordam-Nielsen
Seniorkonsulent
M: 51 72 49 23

Dorte har erfaring med at understøtte virksomheders forretningsområder herunder behov for kompetenceudvikling, medarbejdertrivsel og arbejdsglæde, samt tiltrække og fastholde de rette kompetencer.

Find Dorte på LinkedIn

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk. ...
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes. ...
Charbroils medarbejdere får undervisning i engelsk af VUC i arbejdstiden
24. april 2020Engelsktimer i fabrikkens kantine styrker både sprog og sammenhold Ti medarbejdere på grillproducenten Char-Broils fabrik i Laurbjerg har haft engelskundervisning i arbejdstiden i fabrikkens kantine. Underviseren er fra Randers HF & VUC, og forløbet har både givet et bedre sprog, større selvtillid og et stærkere sammenhold, fortæller to af deltagerne. ...
Kvinde får undervisning i IT på VUC
20. september 2019FVU digital styrker medarbejderens digitale færdigheder FVU digital styrker medarbejdernes digitale færdigheder. "Det er noget, vi allesammen får brug for", siger en deltager på forløbet. ...
Ordblindeundervisning gav medarbejderne hos Idealcombi selvtillid
10. september 2019Ordblindeundervisning gav medarbejderne hos Idealcombi selvtillid Ordblinde medarbejdere hos Idealcombi har fået ny selvtillid efter et ordblindekursus hos Thy Mors HF & VUC. De har bl.a. lært at bruge computerprogrammer, der hjælper dem med at læse og stave. Det har gjort hverdagen på arbejdspladsen lettere. ...
Jørgen K Nielsen fra Ambulance Syd
23. maj 2019Ordblindeundervisning gav Jørgen selvtillid Jørgen fra Ambulance Syd fik mere selvtillid af ordblindeundervisning hos VUC. ...
Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.
Charbroils medarbejdere får undervisning i engelsk af VUC i arbejdstiden
24. april 2020Engelsktimer i fabrikkens kantine styrker både sprog og sammenhold Ti medarbejdere på grillproducenten Char-Broils fabrik i Laurbjerg har haft engelskundervisning i arbejdstiden i fabrikkens kantine. Underviseren er fra Randers HF & VUC, og forløbet har både givet et bedre sprog, større selvtillid og et stærkere sammenhold, fortæller to af deltagerne.