Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Nyt landsdækkende projekt skal skabe fokus på opkvalificering af medarbejdere i autobranchen

Jobfunktioner og arbejdsopgaver i autobranchen bliver mere og mere komplekse. Der er i branchen derfor stort fokus på, at medarbejderne løbende kompetenceudvikles, så deres færdigheder matcher kompleksiteten i arbejdsopgaverne. Et nyt landsdækkende projekt skal skabe motivation for deltagelse i almen og erhvervsrettet efteruddannelse.

Færdigheder og viden forældes i dag hurtigere end nogensinde før, og livslang læring - det at udvikle og holde sine kompetencer ved lige hele livet - er derfor et grundvilkår for alle på arbejdsmarkedet. I autobranchen har man fokus på at sikre, at medarbejderne er klædt på til fremtidens arbejdsmarked, og derfor lanceres nu et nyt landsdækkende projekt - Uddannelser til fremtidens Autobranche.

Projektet er et samarbejde mellem VUC-sektoren, AutoBranchen Danmark og Dansk Metal, og det skal skabe fokus på behovet for kompetenceudvikling og mulighederne for opkvalificering af såvel grundlæggende som erhvervsrettede kompetencer for medarbejdere i autobranchen. 400 virksomheder og 2.000 medarbejdere vil i løbet af det næste år få viden om, hvordan de bliver klædt på et job i fremtidens autobranche.

KLIK HER for at læse mere om projektet

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.
Charbroils medarbejdere får undervisning i engelsk af VUC i arbejdstiden
24. april 2020Engelsktimer i fabrikkens kantine styrker både sprog og sammenhold Ti medarbejdere på grillproducenten Char-Broils fabrik i Laurbjerg har haft engelskundervisning i arbejdstiden i fabrikkens kantine. Underviseren er fra Randers HF & VUC, og forløbet har både givet et bedre sprog, større selvtillid og et stærkere sammenhold, fortæller to af deltagerne.