Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Webinarer for ledige

Er du ledig? Og savner du inspiration til din jobsøgning eller valg af uddannelse? VUC ERHVERV afholder i de kommende måneder webinarer for ledige, der er nysgerrige på mulighederne for job og uddannelse. Skal du med?

Som ledig suser der mange tanker gennem ens hoved. Hvad vil jeg arbejde med? Skal jeg gå i en ny retning? Kaste mig ud i efteruddannelse - eller en helt ny uddannelse? Og har jeg kompetencerne til det job, jeg gerne vil have?

Få styr på dine muligheder for efteruddannelse

En gang om måneden indtil juni afholder uddannelseskonsulenterne Dorte og Morten fra VUC ERHVERV webinarer for ledige om mulighederne for efteruddannelse og uddannelse som voksen. Der er faktisk langt flere muligheder for uddannelse skræddersyet til voksne, end mange lige tror. På webinaret får du også at vide, hvordan du kan styrke dine færdigheder i IT, engelsk, dansk og matematik.

Dorte og Morten vil også fortælle om, hvordan du med spillet Job i Spil kan blive klogere på dine muligheder for job og uddannelse. Job i Spil er et nyt værktøj, der giver dig en forståelse for, hvordan du kommer i mål med job og uddannelse.

Bliv kontaktet af din lokale uddannelseskonsulent

Hvis du vil høre mere om mulighederne for efteruddannelse efter webinaret, har du mulighed for at blive kontaktet af en uddannelseskonsulent fra dit lokale VUC. Vi står klar til at vejlede dig, så du kan få sat skub i planerne om efteruddannelse.

Tilmeld dig webinarer for ledige

Se datoerne for webinarerne og tilmeld dig lige her: TILMELD MIG TIL WEBINARET

Billede: Chris Montgomery on Unsplash

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.
Charbroils medarbejdere får undervisning i engelsk af VUC i arbejdstiden
24. april 2020Engelsktimer i fabrikkens kantine styrker både sprog og sammenhold Ti medarbejdere på grillproducenten Char-Broils fabrik i Laurbjerg har haft engelskundervisning i arbejdstiden i fabrikkens kantine. Underviseren er fra Randers HF & VUC, og forløbet har både givet et bedre sprog, større selvtillid og et stærkere sammenhold, fortæller to af deltagerne.