Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

VUC ERHVERV afholder webinar sammen med eVejledning

Uddannelsessektoren står i en situation, hvor flere af vores vante opgaver skal løses på en ny måde. For udbydere af forberedende voksenundervisning (FVU) og ordblindeundervisning (OBU) er en af de nye opgaver, at kommende kursisters færdigheder skal afklares virtuelt, inden de kan starte på undervisning. VUC-sektoren har fokus på at sikre, at alle udbydere af FVU og OBU er klædt på til opgaven, og VUC ERHVERV afholder derfor i samarbejde med eVejledning webinar om nødlovgivning og retningslinjer.

For virksomhederne er opkvalificering af medarbejderne et godt alternativ til at sende dem hjem under coronakrisen. Ikke alene får medarbejderne nye kompetencer, virksomhederne har også mulighed for at få dækket en stor del eller hele lønudgiften. For at sikre, at vi som uddannelsessektor kan fortsætte med at tilbyde virksomheder opkvalificering af medarbejdere under coronakrisen, har Børne- og Undervisningsministeriet udsendt nødlovgivning.

VUC-sektoren har som tilsynsmyndighed for forberedende voksenundervisning (FVU) og ordblindeundervisning (OBU) fokus på at sikre, at alle udbydere af undervisning overholder nødlovgivningen og arbejder ud fra ens retningslinjer. VUC ERHVERV er derfor gået sammen med eVejledning om at afholde et webinar for VUC-sektoren og driftsoverenskomstparter. På webinaret vil alle de praktiske forhold omkring virtuel afklaring og undervisning blive gennemgået. Samtidig vil der på webinaret være mulighed for at dele erfaringer og udveksle ideer til, hvordan vi bedst muligt samarbejder virtuelt med virksomhederne.

Repræsenterer du et VUC eller en driftsoverenskomstpart på FVU- eller OBU-området, er du velkommen til at deltage i webinaret.

Webinaret foregår fredag den 24. april kl. 10.30.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide, hvordan du tilmelder dig webinaret, er du velkommen til at kontakte:

eVejledning ved Else Lücking, mobil: 41 74 16 02

VUC ERHVERV ved Hans-Henrik Jensen, mobil: 51 67 12 46

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.