Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Viel spass med tysk

34 medarbejdere fra forskellige turismeaktører i Region Nordjylland er gået sammen om 2 tyskforløb hos HF & VUC Nord.

Undervisningen foregår på Løkken Badehotel og B&B By The Sea i Hirtshals. Der undervises én gang om ugen i 4 lektioner, hvor der er et hold både formiddag og eftermiddag. Forløbet er fleksibelt tilrettelagt, så hvis kursisten ikke kan om formiddagen, dukker man bare op om eftermiddagen og omvendt.

Forløbet giver helt små turismeaktører en mulighed for kompetenceudvikling, fordi flere aktører er gået sammen om et hold. Turismeudvikling Hjørring, som har taget initiativ til at samle deltagerne, er glade for det fleksible og proaktive samarbejde med HF & VUC Nord.

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.