Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Viel spass med tysk

34 medarbejdere fra forskellige turismeaktører i Region Nordjylland er gået sammen om 2 tyskforløb hos HF & VUC Nord.

Undervisningen foregår på Løkken Badehotel og B&B By The Sea i Hirtshals. Der undervises én gang om ugen i 4 lektioner, hvor der er et hold både formiddag og eftermiddag. Forløbet er fleksibelt tilrettelagt, så hvis kursisten ikke kan om formiddagen, dukker man bare op om eftermiddagen og omvendt.

Forløbet giver helt små turismeaktører en mulighed for kompetenceudvikling, fordi flere aktører er gået sammen om et hold. Turismeudvikling Hjørring, som har taget initiativ til at samle deltagerne, er glade for det fleksible og proaktive samarbejde med HF & VUC Nord.

Flere gode historier

24. april 2020Engelsktimer i fabrikkens kantine styrker både sprog og sammenhold Ti medarbejdere på grillproducenten Char-Broils fabrik i Laurbjerg har haft engelskundervisning i arbejdstiden i fabrikkens kantine. Underviseren er fra Randers HF & VUC, og forløbet har både givet et bedre sprog, større selvtillid og et stærkere sammenhold, fortæller to af deltagerne.
20. september 2019FVU digital styrker medarbejderens digitale færdigheder FVU digital styrker medarbejdernes digitale færdigheder. "Det er noget, vi allesammen får brug for", siger en deltager på forløbet.
10. september 2019Ordblindeundervisning gav medarbejderne hos Idealcombi selvtillid Ordblinde medarbejdere hos Idealcombi har fået ny selvtillid efter et ordblindekursus hos Thy Mors HF & VUC. De har bl.a. lært at bruge computerprogrammer, der hjælper dem med at læse og stave. Det har gjort hverdagen på arbejdspladsen lettere.