Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Vestas har fokus på efteruddannelse

Tæt samarbejde med Randers HF & VUC

Vestas og tillidsrepræsentanterne René Bundgaard og Jørn Chrucow Sørensen har et tæt samarbejde med Randers HF & VUC om at tilrettelægge og koordinere efteruddannelsesforløb for Vestas' medarbejdere. De oplever, at efteruddannelse hos VUC skaber værdi for både virksomheden og medarbejderne.

Læs artiklen fra Randers Amtsavis her:

https://amtsavisen.dk/randers/Paa-mission-fra-Randers-Hjaelper-Vestas-fabrik-med-undervisning-for-ordblinde/artikel/463582

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.