Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Regionale Arbejdsmarkedsråd har fokus på voksen- og efteruddannelse

Overordnede strategier og handlingsplaner: Fokus på rekrutteringsudfordringer og VEU-indsatsen.

Der er i hele landet stadigvæk store udfordringer med at skaffe kvalificeret arbejdskraft, og den seneste rekrutteringssurvey fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering viser  - trods regionale forskelle - stadigvæk store udfordringer på området. Skal virksomhederne fastholde og styrke deres konkurrenceevne er det altafgørende, at alle parter indgår i forpligtende samarbejder omkring opkvalificering af både beskæftigede og ledige.
Landet over er VUC-sektoren opsøgende hos virksomheder, kommuner og regioner i forhold til at præsentere og tilbyde relevant voksen- og efteruddannelse, og er med vores landsdækkende koncept klar til opgaven.

Læs Survey her

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.