Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

VUC ERHVERV Konference med fokus på partnerskaber

Skal opgaven med at øge kendskabet og brugen af efteruddannelsesmulighederne på det almene område lykkes, er det afgørende, at alle aktører samarbejder. Derfor var temaet for årets VUC ERHVERV Konference "Partnerskaber", hvor sektoren gennem oplæg, debatter og workshops blev endnu klogere på mulighederne for fremtidige samarbejder og indsatser.

Udfordringer løses bedst i fællesskab
På konferencen blev indsatserne for at tydeligøre efteruddannelsesmulighederne for virksomheder og medarbejdere debatteret. Udgangspunktet for debatterne var bl.a. oplæg fra eksterne samarbejdspartere, hvor repræsentanter fra bl.a. SOSU Danmark, CABI, Edutasia og 3F i høj grad bidrog med idéer og nye mulige vinkler til indsatser og samarbejder.

Punktet "VUC & Monopolet"  gav både smil på læben og gode svar på de dilemmaer, som både virksomheder, medarbejdere og udbydere møder i deres hverdag.
Der var blandt konferencedeltagere ingen tvivl om, at skal vi hjælpe endnu flere i målgruppen, er vi nødt til at afprøve nye tiltag - og ikke mindst indgå i samarbejder og partnerskaber med andre aktører på området. Derudover skal samarbejdet med virksomheder, brancheorganisationer samt arbejdsmarkedets parter løbende udvides.

Voksen- og efteruddannelse er afgørende for Danmarks fremtid.
Målgruppen for Voksen- og efteruddannelse på det almene område er desværre stadigvæk stor. Dette giver både private og offentlige virksomheder udfordringer i det daglige arbejde, hvor ikke mindst globaliseringen, digitaliseringen og indsatserne for grøn omstilling kræver nye kompetencer.
Videre- og efteruddannelse af medarbejdere i private og offentlige  virksomheder er afgørende for, at Danmark fastholder og udbygger sin position. Virksomhederne er drivkraften  i den økonomiske udvikling - og fremtidens velfærdsamfund har i lige så høj grad brug for veluddannede medarbejdere i det offentlige system.
Og skal indsatserne på Voksen- og efteruddannelsesområdet lykkes, er der kun én vej: Samarbejde og partnerskaber!

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.
Charbroils medarbejdere får undervisning i engelsk af VUC i arbejdstiden
24. april 2020Engelsktimer i fabrikkens kantine styrker både sprog og sammenhold Ti medarbejdere på grillproducenten Char-Broils fabrik i Laurbjerg har haft engelskundervisning i arbejdstiden i fabrikkens kantine. Underviseren er fra Randers HF & VUC, og forløbet har både givet et bedre sprog, større selvtillid og et stærkere sammenhold, fortæller to af deltagerne.