Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Opkvalificér dine medarbejdere via fjernundervisning og få dækket lønudgiften

Mange virksomheder er påvirket af Corona-epidemien, og tusindvis af medarbejdere mangler derfor opgaver lige nu. Men hvad er dit alternativ til at sende medarbejdere hjem?

VUC står klar med et alternativ til de virksomheder, der overvejer at sende deres medarbejdere hjem eller i værste fald at afskedige dem: Fjernundervisning.

Fjernundervisning er af flere grunde et godt alternativ til at sende medarbejderne hjem:

1. En stor del af lønudgiften kan dækkes via løntabsgodtgørelse (SVU), og der er i mange tilfælde også mulighed for at søge om støtte fra en kompetencefond. Det er derfor ikke en økonomisk belastning for virksomheden at sende medarbejderne på kursus frem for at sende dem hjem.

2. Medarbejderne får nye kompetencer. Samtidig får virksomheden medarbejdere tilbage, som i endnu højere grad er rustet til at bringe virksomheden videre efter en svær periode.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har i indlægget ”Fjernundervisning kan opkvalificere medarbejdere, mens lønudgift dækkes” samlet en række links vedr. efteruddannelse. Du finder blandt andet et link til en oversigt over aktuelle tilbud om fjernundervisning, herunder selvfølgelig også VUC-sektorens tilbud.

Se indlægget HER

Vil du høre mere om VUC-sektorens muligheder for at opkvalificere medarbejdere via fjernundervisning er du også velkommen til at kontakte Michael Fjeldsted direkte på 23 99 28 23 eller mail mfj@vuc-erhverv.dk

Photo by Marek Levák on Unsplash

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.