Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

NCC Industry Asfalt undgår vinterfyring

Hos NCC Industry Asfalt kan vintermånederne være en stille periode. Ofte betyder det, at medarbejderne bliver hjemsendt. I år har NCC Industry Asfalt valgt at gribe situationen anderledes an.

NCC Industry Asfalt så et behov for at opkvalificere medarbejderne inden for matematik og digitale færdigheder. Det var derfor nærliggende at bruge den stille periode på efteruddannelse frem for at vinterfyre folk. Det er en løsning, der gavner alle: NCC Industry Asfalt beholder deres gode medarbejdere i en tid, hvor det kan være svært at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Medarbejderne får nye kompetencer, og de undgår vinterfyring.

14 asfaltmedarbejdere fra NCC Industry Asfalts afdelinger på Sjælland og Fyn har som led i tiltaget været i gang med efteruddannelse de seneste 5 uger. De 3 af ugerne har budt på kurser i matematik og digitale færdigheder hos HF & VUC FYN. Selv om det for nogle er uvant at bruge computer og regneark, er de gået til opgaven med gåpåmod. Alle er da også enige om, at de har fået noget ud af undervisningen, både fagligt og socialt. For NCC Industry Asfalt har det været vigtigt, at efteruddannelsesforløbet også skulle bidrage med socialt sammenhold, hvor medarbejderne fra afdelingerne på Sjælland og Fyn lærte hinanden bedre at kende. Deltagerne fortæller da også, at de har været sjovt at udveksle erfaringer med kolleger fra en anden afdeling.

For deltagerne har det betydet meget, at de ikke skulle vinterfyres. At de fik mulighed for at være sammen med kollegerne på en ny måde og samtidig lære noget, de kan bruge både på arbejdet og privat, ja det er bestemt også værd at tage med. Som en deltager siger: "Vi kan jo altid lære noget nyt".

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.