Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

HF&VUC NORD har strategisk fokus på målrettet opkvalificering

Danmarks Evalueringsinstitut anbefaler i rapport øget fokus fra både virksomheder og medarbejdere.

HF&VUC NORD har i lighed med resten af VUC-sektoren siden starten af 2019 haft øget fokus på voksen- og efteruddannelsesområdet. Dette har betydet en kraftig stigning i antallet af virksomheder og medarbejdere, der har modtaget undervisning i almene færdigheder som læsning, matematik, engelsk og digital. 
Det styrker både den enkelte medarbejder og virksomhedens samlede konkurrenceevne, hvilket er en nødvendighed for at klare sig i den rivende udvikling, som virksomhederne oplever.

Læs mere her

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.