Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

VUC planlægger ud fra virksomhedernes ønsker

Samarbejdet giver øget tilfredshed for kunden
I samarbejde med  Asfaltindustrien og 3F – Fagligt Fælles Forbund har VUC-sektoren sammen med AMU-udbydere igen i denne sæson afviklet vinterkurser gennem Asfaltskolen for medarbejderne i dansk, matematik, IT og engelsk samt kurser for ordblinde. Udover kurser i almene fag samt forløb for ordblinde, indeholder VUC-kurserne også faget "Det gode asfaltliv", hvor der er fokus på sundhed.
Forløbene er planlagt i samarbejde med AMU-udbydere, der står for den asfalt-faglige opkvalificering af medarbejderne.

Formelt samarbejde giver mulighed for langtidsplanlægning
Det formelle og strukturerede samarbejde gør, at både virksomheder og medarbejdere har mulighed for langtidsplanlægning - og at vi som uddannelsessektor kan udvikle de landsdækkende kurser med udgangspunkt i branchens hverdag.
Forløbene er et skoleeksempel i, hvordan tæt samarbejde kommer kunderne til gode.

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.