Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Landsdækkende fjernundervisning - VUC hjælper med at søge løntabsgodtgørelse

Midt i denne conoravirustid står 69 VUC'er sammen om at levere fjernundervisning i hele landet. Uanset hvilket VUC og hvor mange VUC'er, som skal samarbejde om et fjernundervisningsforløb, så vil det være samme høje undervisningsniveau, som kursisten og virksomheden vil opleve.

VUC ERHVERV opfordrer virksomhederne til at bruge den mulighed, der ligger i at uddanne personalet, som ellers skulle sendes hjem eller fyres. Ved at tage Forberedende Voksenundervisning (FVU) vil lønnen bliver refunderet til virksomheden via SVU og eventuelt kompetencemidler, som virksomheden kan søge.

Dette vil nedbringe lønudgiften for virksomheden, højne vidensniveauet hos den enkelte medarbejder samt sikre, at medarbejderen bliver på virksomheden og ikke finder et andet job i mellemtiden.

Vores undervisning i denne tid er fjernundervisning og derfor smittefri. Vi kan sidde hjemme sammen med familien og følge undervisningen.

Undervisningen i FVU er gratis og det eneste som kræves er en PC/tablet.

VUC-sektoren har en række fag som fjernundervisningskurser, men i denne tid har vi fokus på FVU fagene. Tjek www.vuc-erhverv.dk for at få mere information.

For spørgsmål kontakt: Michael Fjeldsted, VEU-chef for VUC ERHVERV, 23 99 28 23 / mfj@vuc-erhverv.dk

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.