Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Jobcentre og a-kasser: “Et spændende nyt værktøj”

40 medarbejdere fra jobcentre og a-kasser i Region Midtjylland var onsdag den 18/9 samlet i Silkeborg til en workshop om læse-, skrive- og regnevanskeligheder arrangeret af VUC-sektoren.

Workshoppen var et led i det landsdækkende projekt Job i spil, som skal styrke kompetencerne for medarbejdere hos jobcentre og a-kasser i forhold til at identificere og motivere ledige med læse-, skrive- og regneudfordringer.

Projekt Job i spils innovative digitale dialogværktøj, som også blev præsenteret på workshoppen, fik de rosende ord “et spændende nyt værktøj” med på vejen. Deltagerne gav udtryk for, at det vil bidrage til at give den ledige en endnu højere grad af lyst til og ansvar for at opnå fast tilknytning til arbejdsmarkedet. Samtidig mente de, at dialogværktøjet giver en visuel synliggørelse af vejen mod job og uddannelse, hvilket tilfører en ekstra dimension i samtalen med den ledige.

Deltagerne på workshoppen gik fra dagen med ny viden og nye værktøjer til at hjælpe ledige med læse-, skrive- og regneudfordringer. De forskellige vinkler på emnet gav dem indsigt i, hvordan udfordringerne kommer til udtryk, og hvordan både de og VUC kan støtte op om at styrke den lediges færdigheder.

Flere gode historier

24. april 2020Engelsktimer i fabrikkens kantine styrker både sprog og sammenhold Ti medarbejdere på grillproducenten Char-Broils fabrik i Laurbjerg har haft engelskundervisning i arbejdstiden i fabrikkens kantine. Underviseren er fra Randers HF & VUC, og forløbet har både givet et bedre sprog, større selvtillid og et stærkere sammenhold, fortæller to af deltagerne.
20. september 2019FVU digital styrker medarbejderens digitale færdigheder FVU digital styrker medarbejdernes digitale færdigheder. "Det er noget, vi allesammen får brug for", siger en deltager på forløbet.
10. september 2019Ordblindeundervisning gav medarbejderne hos Idealcombi selvtillid Ordblinde medarbejdere hos Idealcombi har fået ny selvtillid efter et ordblindekursus hos Thy Mors HF & VUC. De har bl.a. lært at bruge computerprogrammer, der hjælper dem med at læse og stave. Det har gjort hverdagen på arbejdspladsen lettere.