Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Jo mere uddannelse, jo flere muligheder

Besim Avdic er industrislagter med speciale hos Danish Crown. Han har brugt voksenlærlingeordningen til at blive faglært, og han har planer om at fortsætte med at uddanne sig hele livet.

Besim er glad for de muligheder, der ligger i det danske erhvervsuddannelsessystem. Det betyder nemlig, at han hele livet kan dygtiggøre sig og følge med de krav, der stilles på arbejdsmarkedet.

”Voksenlærlingeordningen er jo vildt god, fordi man kan lære noget nyt og på samme tid får større sikkerhed i sit job og flere valgmuligheder”, siger Besim i et interview med FH.

Læs hele interviewet med Besim lavet af Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) ved at klikke HER

Vil du også være voksenlærling, men mangler nogle almene fag for at kunne starte? VUC-sektoren har almene kurser, der kan gøre dig klar til at starte på en erhvervsuddannelse. Se under kurser øverst på siden.

Flere gode historier

24. april 2020Engelsktimer i fabrikkens kantine styrker både sprog og sammenhold Ti medarbejdere på grillproducenten Char-Broils fabrik i Laurbjerg har haft engelskundervisning i arbejdstiden i fabrikkens kantine. Underviseren er fra Randers HF & VUC, og forløbet har både givet et bedre sprog, større selvtillid og et stærkere sammenhold, fortæller to af deltagerne.
20. september 2019FVU digital styrker medarbejderens digitale færdigheder FVU digital styrker medarbejdernes digitale færdigheder. "Det er noget, vi allesammen får brug for", siger en deltager på forløbet.
10. september 2019Ordblindeundervisning gav medarbejderne hos Idealcombi selvtillid Ordblinde medarbejdere hos Idealcombi har fået ny selvtillid efter et ordblindekursus hos Thy Mors HF & VUC. De har bl.a. lært at bruge computerprogrammer, der hjælper dem med at læse og stave. Det har gjort hverdagen på arbejdspladsen lettere.