Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

VUC-sektoren forsøger den humane egenkapital for virksomhederne

Desto længere tid vi har været på arbejdsmarkedet og desto bedre vi bliver til at løse vores opgaver, jo mere værdi har vi som ansat for virksomheder. Men hvis vores færdigheder og viden ikke bliver holdt ved lige, så falder vores værdi for virksomheden.

Læs VEU-chef Michael Fjeldsteds indlæg i Fyens Stiftstidende om, hvordan efteruddannelse hos VUC kan være med til at forøge virksomhedernes humane egenkapital. KLIK HER

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.