Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Jammerbugt Kommune viser vejen: Opkvalificering i stedet for hjemsendelse

18 anlægsgartnere er på skolebænken i IT, dansk og matematik
Normalt hjemsendes en stor gruppe sæsonansatte medarbejdere d.1. november.
Men i år er hjemsendelse udskudt med 6 uger. Et stort skoleprojekt skal opkvalificere sæsonansatte og ledige, og ruste dem til fremtidige krav eller gøre dem klar til yderligere uddannelse. De første 18 medarbejdere, som arbejder i Vej og Park, er allerede godt i gang på HF&VUC NORD i Aabybro.

"Vi bliver langt mere effektive i vores arbejde"
Medarbejderne er ikke i tvivl om de positive effekter ved kursusforløbene - både de faglige og sociale. Som Helle Svenningensen udtaler: Personligt giver det lidt ekstra stolthed over min faglighed. At kunne tingene selv i stedet for at bruge lommeregneren. Men jeg føler også, at vi som kollegaer bliver rystet rigtig godt sammen. Vi får snakket på kryds og tværs, og vi lærer hinanden godt at kende.
Det har indtil videre næsten været en mini-teambuilding. Og så gør det jo heller ikke noget, at jeg måske ikke behøver at spørge min søn om hjælp til min iPhone længere.

Generelt er tendensen på arbejdsmarkedet, at langt flere arbejdsopgaver bliver digitaliseret i dagligdagen, og der bliver i det hele taget stillet større krav til medarbejdernes almene kompetencer. Derfor glæder det også chefen for Vej og Park, Flemming Kjeldgaard Larsen, at samarbejdet er kommet i stand:

“Det glæder det mig meget, at vi har fået muligheden for at forlænge 
ansættelsen af de sæsonansatte medarbejdere, men endnu mere, at de 
samtidig kan få et kompetenceløft og ruste sig til fremtiden. Vi får langt 
gladere og mere tilfredse medarbejdere, som skaber værdi for os"

Flemming Kjeldgaard Larsen, Chef for Vej og Park

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.
Charbroils medarbejdere får undervisning i engelsk af VUC i arbejdstiden
24. april 2020Engelsktimer i fabrikkens kantine styrker både sprog og sammenhold Ti medarbejdere på grillproducenten Char-Broils fabrik i Laurbjerg har haft engelskundervisning i arbejdstiden i fabrikkens kantine. Underviseren er fra Randers HF & VUC, og forløbet har både givet et bedre sprog, større selvtillid og et stærkere sammenhold, fortæller to af deltagerne.