Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

“Det er noget, vi allesammen har brug for”

FVU digital styrker medarbejdernes digitale færdigheder

I FVU digital bliver medarbejderne fortrolige med at bruge digitale værktøjer på jobbet. Undervisningen og undervisningsmaterialerne er tilpasset medarbejderens branche og niveau.

"Jeg kan gå ind og lave nogle flere søgninger, gå ind i 
Word, og jeg kan lave en regnetabel, hvis det er det, jeg
har brug for"

Kursist

Hør kursisterne fortælle om udbyttet af FVU digital:

Klik her for at se videoen

Flere gode historier

24. april 2020Engelsktimer i fabrikkens kantine styrker både sprog og sammenhold Ti medarbejdere på grillproducenten Char-Broils fabrik i Laurbjerg har haft engelskundervisning i arbejdstiden i fabrikkens kantine. Underviseren er fra Randers HF & VUC, og forløbet har både givet et bedre sprog, større selvtillid og et stærkere sammenhold, fortæller to af deltagerne.
10. september 2019Ordblindeundervisning gav medarbejderne hos Idealcombi selvtillid Ordblinde medarbejdere hos Idealcombi har fået ny selvtillid efter et ordblindekursus hos Thy Mors HF & VUC. De har bl.a. lært at bruge computerprogrammer, der hjælper dem med at læse og stave. Det har gjort hverdagen på arbejdspladsen lettere.
23. maj 2019Ordblindeundervisning gav Jørgen selvtillid Jørgen fra Ambulance Syd fik mere selvtillid af ordblindeundervisning hos VUC.