Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Videre- og efteruddannelsessektoren bør være jubelglade for Industriens overenskomst

Det øgede og fremadrettede fokus på at sikre virksomheder og medarbejdere nye kompetencer, giver øgede forventninger til udbydere af undervisning på VEU-området. 

Måske som opfølgning på tre-partsaftalen i 2017, har Industriens overenskomst for alvor sat videre- og efteruddannelse på deres dagsorden. Overenskomsten forbedrer uddannelsesmuligheder for virksomhedernes medarbejdere, og giver også øgede muligheder for uddannelse i opsigelsesperioden.

Vi ser et tydeligt tegn på, at både arbejdsgiver og lønmodtager ser nødvendigheden i videreuddannelse for at forblive konkurrencedygtige og for at holde medarbejderne på arbejdsmarkedet. Hvis en medarbejder kommer i en situation hvor et jobskifte er nødvendigt, er videreuddannelse en vitalt mulighed for igen at komme ind på arbejdsmarkedet. Argumenter som bliver mere og mere tydelige på arbejdsmarkedet, da kravene til konstant udvikling og konkurrenceevne øges dagligt.

Læs mere her

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.