Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Årets Folkemøde i uddannelsens tegn

Danske HF & VUC og VUC ERHVERV sætter fokus på uddannelse til alle 
For første gang deltager VUC ERHVERV også på årets folkemøde, hvor det i år er muligt at møde os til arrangementer og debatter på Danske HF & VUC´s telt.
Der er igen i år sammensat et yderst interessant og relevant program,  hvor der er hovedfokus på, hvordan vi sikrer uddannelse til alle samt hvordan vi øger rekrutteringen til brancher med mangel på arbejdskraft.

Bred vifte af stærke debattører 
Årets arrangementer og debatter viser tydeligt, at uddannelse står højt på dags-ordenen. Blandt debattørerne kan nævnes Jannik Bay fra Dansk Arbejdsgiverforening, Nanna Højlund fra FHO, Kasper Palm fra Dansk Metal og Stine Pilegaard Jespersen fra Dansk Erhverv. Derudover byder på programmet på en lang række relevante debattører, hvor der vil blive sat fokus på de uddannelsespolitiske udfordringer i vores velfærdssamfund.

Vigtig dialog med de unge om fremtidens uddannelser
I samarbejde med Ungdomsskoleforeningen og Højskolerne inviterer VUC-sektoren de unge til dialog om deres ønsker og forventninger til fremtidens uddannelser.
Her vil der være et særligt fokus på,  hvordan verdensmålene kan tænkes ind som en integreret del af undervisningen og driften på landets ungdomsuddannelsesinstitutioner.

Vi ser frem til at nogle spændende dage på Folkemødet 2023, og håber at se jer ved vores stand, som du finde på A23. Se dele af vores program her.

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.