Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

FVU og Den Kompetence samfundsborger

Vigtigt at udbrede kendskabet til efteruddannelsesmulighederne
For mange virksomheder er det kun muligt at sende 1-2 deltagere til de enkelte fag på det almene område, og derfor kommer de ofte til at vente længe-  eller helt opgive - at deltage i undervisning. Det vil VUC’erne i region Syddanmark gøre noget ved.
I fællesskab vil skolerne gøre det muligt at tilgå undervisning på tværs af regionen og uden stort tidsspilde med transport.
I samarbejdet med Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste afprøves og udvikles en blandet tilgang og undervisningsform. Her kan den enkelte deltager vælge at deltage fysisk i undervisning eller online - enten på arbejdspladsen eller hjemmefra, og dermed få flere med stærke basale færdigheder.

Stærkt og bredt samarbejde skal sikre succesfuld implementering
Projektets resultat er at skabe kvalitetsundervisning og materialer, som er virksomhedsrettede. Dette for at sikre en konkret og direkte overførbar viden til brug i virksomhederne. Projektresultaterne skal efter endt udviklingsperiode udvides til brug på tværs af de fem regioner. 
For at sikre et bredt funderet grundlag i både udvikling og implementering af projektet - der er finansieret af Region Syddanmarks udviklingspulje - har man i projektet sikret deltagelse af flere relevante parter. 
Udover Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste samt regionens 6 VUC´er, deltager Vitec Software i udviklingen. De 6 VUC´er er Kolding HF & VUC, Campus Vejle, HF &VUC Fredericia, VUC Syd, HF & VUC Vest samt HF & VUC FYN.
Projektet løber over en 2-årig periode, og afsluttes ved udgangen af 2023.

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.