Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Det virtuelle kursus - et godt alternativ i en alternativ tid

Mange virksomheder overvejer at sende medarbejdere hjem på grund af Corona-epidemien. De manglende opgaver giver overskydende tid. Som virksomhed kan I ved at sende jeres medarbejdere på kursus udnytte en svær situation til både at udvikle medarbejdere og virksomhed - og for langt de fleste virksomheder vil det endda ikke betyde en øget udgift i en svær økonomisk situation.

Hos Campus Vejle er omlægningen til digitale kurser i fuld gang, og uddannelseschef Ulrich Skytte fortæller, at de har fået henvendelser fra op mod 30 virksomheder, der er interesserede i at starte på et virtuelt kursus.

Læs historien fra Mikropol her:

Corona-ramte virksomheder sender medarbejdere på virtuel skolebænk

Vil du høre mere om VUC-sektorens landsdækkende virtuelle kurser, så kontakt chef for VUC ERHVERV, Michael Fjeldsted, på mobil 23 99 528 23 for at høre nærmere.

Se også: https://vuc-erhverv.dk/Har-du-tid-har-du-mulighed/

Foto: Chris Hume on Unsplash

Flere gode historier

Turismeaktører i Nordjylland bliver bedre til tysk
23. september 2020Små turismeaktører i Nordvestjylland går sammen om at blive bedre til tysk Nordvestjylland tiltrækker hvert år millioner af turister, mange af dem er tyskere. For turismeaktørerne er det afgørende at kunne levere et godt serviceniveau og en god kundeoplevelse, og det er derfor en fordel at kunne tysk.
Medarbejderne hos RICOH får undervisning i FVU digital af VUC ERHVERV
15. september 2020Ét kursus blev til tre – VUC har succes med kompetenceudvikling hos Ricoh Tilfældigheder førte til, at serviceteknikerne fra Ricoh kom i gang med et kompetenceudviklingsforløb hos VUC Business Partner i Lyngby. Et kursus i FVU digital, der gav medarbejderne nye digitale kompetencer, blev dog hurtigt så stor en succes, at yderligere to hold startede op. Professionel projektledelse fra VUC, fleksibilitet og kvalitetsundervisning har været nøglen til succes.