Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

Det virtuelle kursus – et godt alternativ i en alternativ tid

Mange virksomheder overvejer at sende medarbejdere hjem på grund af Corona-epidemien. De manglende opgaver giver overskydende tid. Som virksomhed kan I ved at sende jeres medarbejdere på kursus udnytte en svær situation til både at udvikle medarbejdere og virksomhed – og for langt de fleste virksomheder vil det endda ikke betyde en øget udgift i en svær økonomisk situation.

Hos Campus Vejle er omlægningen til digitale kurser i fuld gang, og uddannelseschef Ulrich Skytte fortæller, at de har fået henvendelser fra op mod 30 virksomheder, der er interesserede i at starte på et virtuelt kursus.

Læs historien fra Mikropol her:

Corona-ramte virksomheder sender medarbejdere på virtuel skolebænk

Vil du høre mere om VUC-sektorens landsdækkende virtuelle kurser, så kontakt chef for VUC ERHVERV, Michael Fjeldsted, på mobil 23 99 528 23 for at høre nærmere.

Se også: https://vuc-erhverv.dk/Har-du-tid-har-du-mulighed/

Foto: Chris Hume on Unsplash

Flere gode historier

20. september 2019FVU digital styrker medarbejderens digitale færdigheder FVU digital styrker medarbejdernes digitale færdigheder. "Det er noget, vi allesammen får brug for", siger en deltager på forløbet.
10. september 2019Ordblindeundervisning gav medarbejderne hos Idealcombi selvtillid Ordblinde medarbejdere hos Idealcombi har fået ny selvtillid efter et ordblindekursus hos Thy Mors HF & VUC. De har bl.a. lært at bruge computerprogrammer, der hjælper dem med at læse og stave. Det har gjort hverdagen på arbejdspladsen lettere.
23. maj 2019Ordblindeundervisning gav Jørgen selvtillid Jørgen fra Ambulance Syd fik mere selvtillid af ordblindeundervisning hos VUC.